Wish me luck on my flight!

Tjooo! hitta en data till slut, inte sa ofta man gor det i irland. Men sitter pa en bar och har just kakat middag, ceasar sallad blev det:) Men det har varit mycket daalig uppdatering, jag vet! Men det har helt enkelt varit fullt upp hela tiden. VI har rest runt skit mycket dem senaste dagarna men just nu ar jag i dublin. Men imorron kommer jag hem mina kara! Lanktar faktiskt efter fina, harliga sverige! Flyget gar 6 pa morronen, fatta vad tidigt! plus att jag ar flygradd, sa om jag inte har kommit hem till sollentuna innan 10 sa har flyget krachat! Wish me luck guys!


WRITING FROM IRLLAND!

Hej sverige! just nu befinner jag mig i Watherport. men hinner inte blogga, var just pa en indisk restu och ska ner till en pub om nagra minuter. Dar det ar live music. ska bli ski kul, men nu ska jag sticka. see ya lovers!

JAG AR I IRLAND

Hello alla blogg lesare! vill forst saga att det inte ar jag som stavar daligt. hehe. Men jag sitter pa ett internett cafe men har bara 4 minuter pa mig, sa ska gora mig kortfattad. Igar var jag hos min syrra, det var jatte fint dar hon bodde. idag har jag akt till en jatte gullig stad kilkenny. Kom just tillbaks fran stan som ar bara nagra minuter har ifran. och har kakat en god middag. imorron ska vi aka till en annan stad. Nej nu borjar tiden rinna ut. Skriver mer sen,

Irland- Here i come!

Nu har jag laddat över nya låtar to my Ipod och kommer spendera min flygtur med min musik. haha. men nu ska jag nog gå och såva, så det här är det sista från mig i sverige. För sen befinner jag mig i vackra IRLAND!


Irland

PUH! vad jobbigt det är att packa, men nu är jag i varje fall klar. Även fats det käns som jag har glömt något, kommer säkert på det i morron på flyget. Hehe. För er som inte vet ska jag till Irland i morron för att hälsa på min stora syrra, jenny. Hon bor på Wexford och jobbar som oupär för en jätte trevlig familj. Ska bli jätte kul att träffa henne, har saknat henne så! förra gången blev det färsta halellujia, oc moment. Och Frida och jag böla av glädje, får se om det blir lika dant den här gången...Men jag måste gå upp tidigt imorron, 7:30 så hinner nog inte blogga något innan men kanske på flygplatsen eller när jag är framme. Självklart tar jag med kameran, och den får följa med mig överallt så håll era ögon öppna! Och så försöker jag blogga så mycket jag hinner i Irland!

Packa!

Hello everybody!
Imorron drar jag till Irland, och jag har redan RESFEBER! Jag mår illa att bara tänka på allt som kan hända. Asså jag hatar verkligen att flyga! Men hur som helst behöver inte tänka på det förens i morron. nu ska jag till stinsen och  köpa lite grejar inför resan, sen ska jag till Zandra och veronica. Och ikväll blir det väl packa, packa, packa! har inte hunnit nånting än. Mer ikväll, i´m out!


Saturday<33

Hej bloggen!
sorry för dålg uppdat. Igår var jag i stinsen med zandra, veronica, sofia och frida. Träffa Annie och hanna där, sen lite senare linnea. hitta tyvär inget. Men gjorde ett nytt försök idag! Frida, Mailn, jag och Ella drog in till stan. Kom inte hem nånting den här gången heller, förutom en förlylning! Malin och jag är så dumma och tar våra tunna jackor. Hehe Frös häcken av mig! Sen på kvällen skulle frida och jag över till pappa. Där käka vi lite sushi och slappa. Pallade inte hitte på nåt ikvläll, vill bara såååååååååva! är dö trött! har redan deckat framför tv några gånger så nu ska jag hoppa ner i säng, innan jag däckar här vid datorn, pusspuss!

Från idag:







Bästa redovisningen, ever!

Asså måste bara visa bilden från vår redovisning idag, för det gick så bra! asså alla 8:or var skit stressede. För ALLA skulle ha redovisnig, och vi hade en sån här mässa. Alla skulle komma på med en egen produkt. Och på redovisningen körde min grupp på rosa tema. Alla vi 4 hade rosa kläder, rosa godis (Geisha), rosa data och rosa visit kort. ahaha.

bästa gruppen, och bästa datorn!

NUUUUUUUUUUU ÄRRR DEEET LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

Wiiiiii! im so happy, nu är det lov!!!! Sitter kvar i skolan med Amanda, men ska snart gå. idag var det projekt redovisning, och jag har typ stressat sönder. Men hur som helst. Igår sov jag hos nicole och var med på hennes träning och ídag hade vi med oss hennes fina laptop till skolan. Även fast vi bråka hela tiden över det:P. hehe. Men träningen var slut vid 9 och vi tog tunnelbanan från söder, och sen stanna vi förbi på donken och plocka upp lite kvälls käk. Sen när vi kom hem, försökte vi faktiskt plugga, haha, gick väl sådär. Men vi pratade faktiskt inte hela natten! vi bar båda dö trötta så vi typ decka på sängen runt halv ett. Nu ska jag träffa några tjejer i stinsen för lite fika och shopping. Palla skolan nu, nu är det ju för fan LOOOOOOOOOOOOOOOOOV! mer sen, puss!

Torsdag:)

Hejsan hoppsan! nu sitter jag hos nicco, med hennes (rosa:P) laptop. Den är fett cool, hehe vi ska ha med den imorron till vårt projekt redovisning. Vi SKA få mvg! Idag var jag på utvecklingssamtal i skolan. Men åkte hem till nicco inan och käka god mellis. åkte tbx till skolan vid 4 och nu är jag här igen. Men mäste snart iväg igen. Ska träffa niccos kompis på stationen och sen tåget in till stan och sen CHEER träning!

Nu måste jag gå, puss på er!

its fucking wendsday! :):):)

Hej hej! konfa träffen var skit kul! Det började med att vi drog till centrum ock käka lite, där träffa vi matias och hans kompis. Efter typ 20 minuter sena amelie, dök hon till slut upp. Sen träffa vi Pernilla och vi vänta lite i centrum på Lindgren och dom. Och jag fick typ skit mkt panik för ja trodde vi skulle vara i st:kyrkan men tydligen skulle vi vara i församlingshuset. DAMP! så fick ringa runt tilla alla och ingen visste typ var det var och skit. Men till slut mötte vi upp Annie och Amanda och alla joinade tsm dit. Där vi lekte lekar och sånt. hehe. underhållande faktiskt!

Men nu måste jag gå och packa för imorron, för imorron sover jag över hos NICCO. Vi ska plugga som fan för vår projekt redovisning dan efter. Sen ska jag me på hennes träning:) Wii! nä, nu måste jag gå och lägga mig och plugga lite i sängen, sov gott sötnosar!

Konfa träff 19:00

Hello! ikväll blir det konfa träff. ska faktiskt bli kul, inte för jag vet vad vi ska göra men förra gågen skrattade vi mkt så det blir väl det samma idag:P Innan ska Frida och jag träffa Amelie och käka middag på sams kebab. Skriver mer om det ikväll om jag hinner, slutar 22:00 Puss!

Hello pumkins!


Nu sitter jag hos Malin och äter lite gammal glasyr ur en bunke (som är från igår) med Frida och Malin. Hehe. Men vi måste sticka om en halv timma. vi har tränat på dansen nu är det bara kläderna som ska på. kramish!

JUst dance...

Hey there! Slutade tre idag, innan hade jag spanska och idrott. Ikväll blir det hård träning, Nämligen DANSA! ska bli ski kul känner mig riktigt peppad. Den här terminen är roligare än förra för nu har typ alla min kompsar bytt dit. Nu går jag, Frida, Malin, Alle, Amanda L, Britta där. Skit ku!X) Nu ska jag dricka min varma koppen, puss!

Minnen från silvrdal...


Malin, Frida, Veronica, Zandra, Amelie, Elin och lilla jagX)
Kolla igenom gamla bilder och hitta den här söta bilden på oss från silverdal. Kolla vad små vi ser ut! och det där var ändå bara förra året...

Outfit of the day:)



Lördag

Lördagen börjades med att träffa Ella. Frida, jag och Ella hade jätte mysigt, shoppade, fikade och pratade lite gamla minnen.  På kvällen runt 8 drog Frida och jag till Zandra och Veronica och firade deras 15 år de nyss fyllt med dom andra tjejerna. Vi kolla komedin "Norbit" och skräckisen "Prom night". Haha alla tjejer skrek som fan då! Festen sluta runt 12 och frida, fia och jag tog 523:an hem. Var hemma runt halv ett. Nu ska jaa plugga lite:( blä, pussohej!

En liten skit sak

Lovar du att vara ärlig? jag lovar!
Du heter: Tove söderström
Beroende av: godis.
Vem behöver du mest: syrran
Vad tror folk om dig: bra saker hoppas jag!
Vad får du oftast komplimanger för: mina ögon.
Hur imponerar man på dig: humor måste en människa ha!
Brukar du skratta för dig själv?: Har väl hänt!:)
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? okey, a det kan vi göra<33
Vilken är din favoritmålning? hellow! jag är inte 50!
Vart bor du: bästa tegelhagen<3
Trivs du där: självklart!
Äger du några converse: nope
Vad har du för mobil: nån skit samsung!
Är du allergisk i mot något: typ pollen lr nåt, astmaallergiker ni vet!
Nästa mål i ditt liv:
Hur svarar du i mobilen: hallå!
Vem ringde du senast: nicole tror jag...
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Får ju inte ni veta!
Antal sömntimmar inatt: typ 7 lr nåt
Sov du ensam: ja?
Tycker du om din pappa: japp!

Brukar du komma i tid: nääää!, haha
När mår du bra: när jag är med min kompisar:)
När blev du fotad senast: för några timmar sedan
Vanligaste färg på dina kläder: vet inte, är ganska färgglad av mig.
Är du smart: haha, vad gills som smart?!
Är du aktiv i skolan: just nu satsar jag på MVG. 
Vem/vilka saknar du just nu: Min storasyrra (bor i irland)

Vad äter du till frukost : Är aldrig frukost sugen
Rakar du benen: klart!
När brukar du gå och lägga dig: vardagar kanske 12, helger..typ det samma!
Är du blyg: Det har jag alldrig hört från någon så!
Vill du hellre ha mail än brev: Mail är smart, men brev är alltigt gulligt:)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: vet inte än...
Har du spytt offentligt: nej, tack och lov.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: spana i deras omklädnings rum X)X)X)
Använder du stjärnor eller kajal: nej
Vem/vilka har betytt mest i ditt liv: Mina vänner.
Är du nöjd med ditt liv: Hell ye!
Om inte, vad vill du ändra på: haha, det är klart det finns alltid nåt / nån att klaga på men det håller jag hemmligt
Är du bortskämd: jag vet inte...:O är jag?

Detta är taget ur min pandas blogg: nicolepippi.blogg.se X)X)

Kan jag bli mer alla hjärtans dag aktig?


Rött linne, Spets, Röda naglar och ett "love" halsband. Perfect fore valentine!

HAPPY VALENTINES DAY EVERYBODY!!!!!!

 


Fredag den trettonde!!

Det är fredag det trettonde people! Och det känns som jag ska spricka! har ätit för mycket igen. Men körde ett tränings pass med Malin tidigare idag så det känns lixom ganska okey. Men efter skolan runt 2 stack jag och nicco ner till centrum, och jag fick med mig en tröja. sen stack vi hem till mig, och tog väldigt många bilder:P hehe. sen träffade jag Malin lite senare och vi prövade faktiskt ett dans pass på friskis & svettis. Nu ska jag hoppa in i duchen och fräsha upp mig, och vet inte riktigt om jag skulle träffa tjejerna ikväll, pusshej!


föresten! jag tappade bort min kamera idag på H&M, DET MÅSTE VARA FREDAG 13:e!



Torsdagar är alltid sköna:)

Hej alla torsdagsbarn! Torsdag var det ida och imorron är det Fryday, fast jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorron:S får se vad som händer:) Men idag har jag haft engelska och EA. Skönt som fan! Efter skolan åkte jag och nicco in till stan och träffa Anna vid centralen, och vi drog lite senare till söder där deras cheer träning och vi flumma lite i deras omklädningsrummen. Efter det, tog vi trean till ringen och jag tog tunnelbanan till gamla stan och fika med mamma för jag var tvungen att följa med på någon ted gärdestad konsert i stan någonstans. Som föresten var skiiiiiiiiiiiiiiiiiit tråkig höll på att dö! Så tack vara mamma missa jag deras cheer träning!! hehe men nu måste jag gå. puss på er!

Pyjaaaaaaaaaaamas!




Det här blir det sista för mig ikväll, tänkte gå och lägga mig tidigt i kväll eftersom det blev så sen i går somna typ vid hal ett. Uch! måste ändra på det.
Så nu sitter jag i min myjamas och bloggar runt lite, ska ner och dricka lite smoothis med syrran nu. föresten har ni märkt lite skillnader på bloggen, fixade lite såm detaljer med hjälp av "designadinblogg.se" PRÖVA! okey hörs imorron Godnatt gott folk!

Wild child



Asså jag har kommit på, att jag har inte sett på bio på länge. Känner verkligen för att göra det! Och "Wild child" är den filmen som ligger på topp hos mig, och så har jag och nicole våra bio billetter från blå porten:):) Och nicole vill så gärna att jag ska se den (för hon fullständigt ÄLSKAR DEN! hehe) Så ska väl gå med några från min skola, men jag längtar tills jag får se den för den verkar så GRYYYYYYYMT bra!

10-02-08

Hejsan hoppsan! har inte hunnit blogga så mkt under dagen, har vart fullt upp. skola till kl 3 (där vi föresten hade oförbetätt matte prov, men kände att jag klarade det:D) efter skolan runt 3 drog Nicole jag och britta hem till mig och tog massa roliga foton, videosar och flumma lite allmänt. Sen kom Frida och Malin över och vi käka en god mellis med mycket prat och skratt. Sen åkte vill all förutom stackars nicco) till danshuset och skak loss lite:P:P fast hon tänkte följa med men min stackars pnda fick typ inte plats i bilen. Hehe. Nu har jag käkat, duchad, pluggat och är redo för sängen. Lägger bara in några bilder från idag innan sängen ropar:



Gjorde cheer leading pyramid med några människor på en rolig rast:)


Och precis efter där trillade vi typ..


Och där trilla vi!

Skämde ut oss lite på stationen och tog massa knasiga pictures!!


hihihi jag ÄLSKAR MIN NICCO!

Nu måste jag sova, puss på er!

Måndag

Hej alihoppa! nu ligger jag och degar i soffan, årkar inte gör nånting. Har varit ovanligt trött idag, har typ inte pallat göra nånting. Fast det kanske beror på att det är måndag:P Men idag har jag börjat skolan (efter praoen) gick till klocka 3 efter det ringde Malin mig och vilje ha lite sällis att gå ut med hennes hund. Men nu måste jag plugga:(

Ville också säga grattis till mina bästisar Zandra och Veronica som fyller 15 år idag! SÅ GRATTIS TJEJER! så glöm inte att gratta dom, puss!

Gårdagens outfit


Söndag

Godmorgon alla glada! Jag känner mig utvilad och glad. Igår spenderades dagen med Zandra, amelie och Frida i stinsen. Jag överaskade mitt bankkort med en spets, 2 st linnen,  en hög midja kjol och lite saker för håret. Men måste gå och ducha nu, ska över till zandra och veronica lite senare för de vill ha lite sällskap på deras släkt fest. DOM FYLLER 15 ÅR IMORRON! :):) Sen vet jag inte om tjejerna ville gå på någon konfa grej idag, som jag ska följa med på men är inte säker. pusshej

Ny design, nya tag!

Ny design, nya tag. Malin årkar inte blogga mer, så det bli bara jag kvar!

Yesterday...







Några av bilderna från igår, hann inte ta så många foton för typ ingen ville bli fotad! Men vi hade i varje fall skit skoj igår hos cissi, och hoppas du blev glad för pressenten gmn! vi käkade tills vi sprack , men det var skit god mat. Nu årkar jag inte skriva mer, pusshej!

femte och sista dagen om blå porten

Tänkte skriva ett sisa inlägg om blå porten, om ni vill höra. Men igår fick jag jobba både i köket och ute där kassan står. Och vet ni vilka som kom dit igår? Manda diao! det var en kille som kom och köpte fika. Jag såg han alldrig efter som jag stod i köket. BLÄ BJAS! men nicole gjorde! coolt va? Sen som tack för hjälpen fick vi TVÅ st bio biljetter. Dom var fett generösa där! Så om ni ska praoa någonstans, rekomenderar jag blå porten! Sen efter blåporten tog vi pendeln, och jag hoppa av vid sollentuna där jag mötte upp Verran och frida och köpte cissis pressent.

Bilder från igår:

Min dyra stora lunch och niccos lilla plättalrik.hehe.


Och till efeträtt...det är klart, de var inte allt vi åt!

Fjärde dagen på blå poren

Hello! näst sista dagen var det idag, jag fick hjälpa till där ute igen och nicole fick va i köket. Men dagen började med donken, där frukost macka blev köpt och sen vidare med 47:an till djurgården. Och TV4 kom och filmade på blå porten, det var någon intervju på gång. Men jag och karolina stod bakom disken och hon filmade typ in på oss:S Så håll utkik på söndag kl 12 i fyran för det är då det sänds, om ni ser mig! Sen vid lunchen kom niccos familj, hennes jätte söta lillasyster var där! vi åt med dem och sen på slutet av dan skulle nicoles kompis anna komma. men hon dök alldrig upp vid fyra tiden så vi tog 47 till kungsträgården och gick in i lite.. affärer. Men sen ringde anna och sa att hon var på blå porten, så hon kom till oss och vi mötte upp henne vid NK. Sen tog dom tunnelbanan till deras cheerleading träning. Och jag var jag tvungen att ta pendeln till helenelund och gick därifrå till linn. Där sofia, zandra och verran redan var, vi kolla på film körde buzz och lite annat skojs.
Och imorron fyller min komis cissi 16 år och ska till henne på kvällen:) Panik asså! Måste hitta pressent också:S Bilder imorron, pusspusspuss!




Spexar inne i en spegel inne på en affär:P

Klockan 9

okey jag har låvat att jag ska visa bilden från telenor jobbet, och tänker hålla mitt löfte. Även fast jag inte vill. Hehe bilden ser lite rolig ut. Men för att vara lojal tänker jag visa bilden idag men endast en timma. Lägger in den kl 9 ikväll men ni får bara en timma på er! SÅ HÅLL ÖGONEN ÖPPNA!

tredje dagen på Blå porten:)

Gosh! vad trött jag är, kom precis hem och skulle kunna somna direkt på datorn. Men ska inte! hehe. Men dagen började att möta nicco på tåget ock kutade till bussen. Och idag fick jag stå ute vid kassorna och senare på dagen kom Frida och mamma ocj vi bjussa dem med kakor och fanta. Och personalen trodde frida var jag så dem blev fett förvirrande hehe. Sen fick vi skjuss hem av morsan men vi var tvungen att vänta på mamma som skulle shoppa på nån affär. Sen sprang jag in till nicoles hus lite snabbt. Nu är jag hemma och vill sooooooooooooova! men tänkte gå och fixa lite käk till mig nu, later!

Hade lite tråkigt medans vi väntade och därför tog vi lite roliga bilder, hehe och nicco fick ett skrattanfall.




Andra dagen på blå porten

Andra dagen gick lite bättre! visste var allt skulle stå och sånt. Hinner tyvär inte berätta så mycket. Men fick göra ungefär det samma som igår. Det vill säga hacka lök så tårarna rinner, skära gurka och grama spenat. Hehe. Men roligast var det på hemvägen där vi fick ta 4 bussar för att komma hem och vi fik springa tll nästan varenda. Och så höll i på att bli påkörda av bilarna. Hehe båda kollade ner i sina mobiler och nästa vi hörde var oss själva som skriker våra halser och kutar sabbt som attan av vägen. haha living on the wild side!

Senare på dagen drog jag till dansen på danshuset med malin och friddan. Där Alle föresten har börjat! Det gick bra, men grymt svår koregrafi. Men annars var det roligt!

Juste imorron får ja servera familjen, hehe morsan och syrran kommer och vill bli serverade av mig! Hoho Hörs imorron, TS.

Tisdagens outfit


Första dagen på Blå porten

Hejsan! Prao var det idag! jätte kul var det, jag praoa på ett cafe/ resturang (ligger jätte nära grönalund) förta timarna hände det inte så mycket, skärde grönsaker, hacka lök och käka frukost med nicole (dom bjöd så vi åt värsta fanta och allt). Sen framåt lunch strömmade in med folk så jag och nicco fick vara på hugget! 
Och så snälla som dem var bjöd dom på lunch, så vi fick ta mat vi ville och det blev en lunch för typ 200 hundra spånn. Hehe men man tar ju så klart det dyraste. Till efterrätt fick vi ta vad ville från buffén så jag tog hallon paj, vanilj hjärta, vanilj kaka, varm choklad med grädde och en sprite. jepp min lunch!

Efter vi slutade kl 4 drog vi till donken, ja menar vi hade ju ändå 30 kr från skolan klart man ska spendera dem! Så vi fettade oss lite där med pommes och läsk. (Där det föresten var en jätte otrevlig tjej som gnugga sin röv på nicole. hehe cp!) 

Precis slutat, på väg till bussen.

Sen efter praoen hoppa vi båda av vid solletuna jag gick in till banken me syrra och mamma och fixa mitt cp bankkort, sen tänkte Frida och jag introdusera vår "pay- check" från telenor jobbet och det gjorde vi med shopping i stinsen. Jag blev riktigt shopping galen, visar vad jag köpt:


Trosor: Kapahl tag tre betaa för 2


skönhtsproukter, foundition 110 kr


Bh: H&M 129 kr


Tunika: Gina t 199 kr

gotta go! / TS







Blå porten

Hej allihoppa! Nu gör jag väl som alla andra och sitter latar mig och kollar på The holiday med lite gött framför tv:n. Alltid skönt på en söndag, man är så trött då. Men imorgon ska jag praoa för första gången på blå porten med nicole, det ska bli skit kul. Hoppas bara vi inte får diska (fast enligt nicco så är det också roligt, hahah) Nä nu börjar det igen, puss!


Hit ska vi imorron!

TS

Söndags träning

Då var det söndag igen, min dag spenderars med träning med tjejerna, pluggning och packning. Men nu ska jag ta ett ryck och plugga lite, så jag får det gjort.

Happy! min solo tidning är här, så nu ska spendera lite tid med min tidning!

TS


RSS 2.0