Min lördag<33

Hellohello! hittade inget vid shoppingen idag, hade typ inga pengar. Så jag la det jag hade på gött, happy meal och godis! hehe. Men nu har jag käkat middag med gästerna som är där nere men orkar inte vara mer social med dom längre:p så nu ska jag dra över till sofia där zandra, jag och frida ska dit. Tar med mig godiset, hehe, pussohej!


Jag och sötnos på Gina!


Hehe flum bild!


Bästis!

TS


Twilight!!!

Hej alla lördagsbarn! vad ska ni göra idag? Jag ska till stinsen med cissi, malin, veronica, frida, linn och Ammie om jag får tag på henne:P Men nu måste jag skynda mig så jag hinner dit innan de stänger. Igår hade jag föresten jätte kul och vet ni vad vi såg på TWILIGHT! omg han är bara såååå söt I FREKIN LOVE HIM! hihi sen körde vi massa fotbollspel och sånt, vi var säkert 20 tjejer. Men nu måste jag fixa mig, pusspuss!



TS

Lång Freeeeeeeedag :):)

Hahaha fick just bilden från telenor plåtningen, men den får ni kanske se imorron om ni är snälla. Nu ska jag sova, är DÖ trött! Lovilovi!

TS

Hata SL bussar

Blä! nu är jag arg! missa bussen! asså varför ska bussar komma så jävla tidigt ja menar 5 minuter var min förtdig! Jag får bara damp! nu måste jag vänta på nästa och kommer typ inte hinna till stinsen innan festen börjar. uch och blä!

men en rolig sak hände idag! Det var vår sista dag på praroen idag och då fick vi åka ner till lagret och plocka på oss så mycket vi ville i en påse. Vet ni hur glad jag blev när jag gick där trippandes med 2 stora påsar. Nu har jag massa fina kläder munktröror, smycken och en jacka till och med:) Me nu måste jag gå så jag är några extra minuter tidig så jag hinner till stinsen, där jag möter Frida och Malin. puss!

TS

Tomorrow´s Friday!

Nu har jag fixat naglarna! tyckte det blev rätt okey för en gångs skull. Men nu måsta jag rota fram några kläder tills imorgon. kommer inte hinna blogga så mycket heller, då är det Elin och mikkis fest. Och så måste jag skynda mig efter jag har slutat för att ta tunelbanan till kista för att träffa tjejerna ock fixa något till dem. Men nu måste jag gå! lovilovi<3


Så här önskar jag mina naglar kunde se ut....

T

Prao dag 2 på Urban

Tjosan! drog mig till datorn för att skriva ett inlägg, det går inte hos mamma så därför kan jag bara skriva när jag kommer hit. Men på urban fick vi än idag packa upp grejer från lagret mm. Idag gick det lite bättre eftersom jag känner till vad allt ska vara nu. Men allt flöt på rätt ok idag, förutom att annie och jag fick typ damp på tjejen som jobbade där som var fett bichiga mot oss. Men whata hel! vi dampade alldrig på henne så. hehe. Sen var det massa folk som kom fram till oss för trodde vi jobbade där. Och så har jag fått klistra såna där prislappar på kläder. Hehe typ det ända roliga när man jobbar i en kläd affär.
Jag låvade ju att ta med kameran så här är bilderna. kunde tyvär inte ta med den när vi jobbade så den fick följa med på lunchrasten:)

Trötta ungar på morgonen var vi!


vid lunchen, kolla maten!:P


HAHAHA! (föresten, det kom en läskig kille när vi satt och åt som såg ut att vilja döda oss)

Nu ska ja över till mamma igen, pusspuss!

Dag ett: På urban

Hej,
jag har värkligen inte hunnit uppdatera. Har vart så mycket. Så jag berättar om min prao: Det gick faktiskt jätte bra tycker jag! Började med att möta tjejerna på snabbbussen vi tog in dit. (och, ja vi var några minuter tidiga där. 20 faktiskt!) vi kom dit och dom andra fick visa mig runt lite eftersom det var min första dag. Men det rullade på, vi fick instruktioner och koderna till dörrarna och sånt. Äntligen till lunchen kl 12 sprang vi runt som galningar och letade eftter ett ställe och käka. Det tog ett tag och men vi hitta vår favvo: Donken! hehe. Det var gott förutom att vi fick damp på expeditionen och f- bojsen som satt bakom oss. Men haha vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Sen gick vi tillbaks att jobba och vi fick hänga upp skor och så fick vi köra en jätte rolig vagn, och så råka vi hälla ner ALLA galgar som hängde på en stång. gissa om det lät mycket och gissa om det tog långt tid att hänga upp. Men ingen märkte så vi gick tillbaks som allt var normalt. haha. Men Nu årkar jag inte berätta mer om min dag och ni vill nog inte veta mer. Men jag kan säga att jag är riktigt trött nu! juste vi slutade vid 5 (i know rigtht?!) men vi gick och köpte världens goda och största KANELBULLE!

Men lyckad dag, JÄTTE snälla mäniskor där, rolig plats att vara på och roligt att vara där me sina bästa kompisar! puss och kram!


jag glömde min kamera så kunde inte ta några bilder (tar med den i morron) men visar denna bilden på vad jag ska ha på mig i morgon!

Tomorrow..

Hit ska jag i morgon:)

Hejsan alla glada!
Pratade just med Amanda och Annie som praoa första dagen idag. shit asså! det lät fett kul! Jag längtar tills jag ska dit imorron, börjar dock rätt tidigt. Kl 9 ska vi va där men vi tar alla samma buss så vi inte blir sena (Hehe god luck) jag blir typ alltid sen. Men nu ska jag vara väldigt "profesionell" och komma några minuter tidigare. haha.
Nu ska jag platta håret, puss!


Saknar...


Jag vill ut i vilda världen

Hola! vakna faktiskt 9:20 idag och nu mår jag som tur var bättre en igår så jag kan förhoppningsvis gå imorgon (om farsan tillåter alltså) sen kanske jag ska gå ut, så trött på att sitta inne och lata mig i min soffa. Men hade tänkt och plugga nu, så får jag det gjort och behöver inte göra det på 2 HELA VECKOR!

toodels, TS

Från vart jag satt kunde jag se CB svettades


Hitta en bild från "blogg.se". Här kan man faktiskt se vart jag satt! De röda inringade. Jag kunde faktiskt se hur han svettades när han kom riktigt nära X)

TS

Vill ha!!


Jävla förkylning!

Jag hatar värkligen förkylningar! Hostan, huvudverken, illamåendet och framförallt hur otroligt ont det gör i min hals! Som tur är mår jag lite bättre än igår men får inte proua imorron för farsan plus:( att min dans har start imorron! skit asså! vill verkligen inte missa den. men får väl se om jag mår bättre tills på kvällen:s Men nu gick linnea nyss, hon kom över för att hämta prou lappar och så fick jag höra lite om hennes prou. Verkar as kul. längtar verkligen till min prou!

Japp, det händer inte så mycket nu i tråkiga mitt liv nu när jag bara ligger hemma på min sköna soffa och underhåller mig med filmer som sex and the city, what happends in vegan och kärlek menyn. Ja har inte årkat plugga något så kanske ska ta och göra det om jag nu vill uppnå mina MVG:N!!!

TS

Seg söndag

Hej! tänkte skriva ett inlägg medans min alvedon fortfarande värkar. chit! vad jag har ont. I hela kroppen gör det ont. Jag vaknade typ 5 gånger i natt och så tog det typ 30 min inan jag kunde somna om. Febern kom igår, fast då hade jag lite lätt feber men du har det höjs och jag känner mig skit trött och får ont i huvudet varje gång jag hostar:( Och så måste jag förmodligen vara hemma imorron, men jag vill inte missa min prou på urban. Hoppas bara  jag kan gå på Tidag. Nä nu årkar jag inte skriva mer. Back to tv:n!

TS

Har man tråkigt, så har man!

Ta fram din mobil.

Vem ringde du till senast?
Ella Eriksson

Vem ringde senast dig?
Ella Eriksson


Vad står det i ditt 4:e mottagna SMS?
Annie: Ja pappa sa det för mej haha jag sakar dej oxå bejb men vi ses till veckan som kmr. puss<3333


Vem skickade ditt 12:e mottagna SMS?
Rasmus: Gomorgon:) <333

Vad står det i ditt 6:e mottagna SMS?
Sofia H: Bär börjar du skolan imoron? <3

Vad står det i ditt 6:e skickade sms?
Elin f: Självklart jag kommer! vad önskar ni er? pusspusspuss<33

Vad står det i ditt senaste skickade sms?
Linnea: Linnea! jag tror inte jag kan komma, jag får inte för farsan, han tycker jag ska stanna hemma och ta den lungt:( puss<3

Har du några utkast?
7 st

Vad är ditt rekord i snake?
Har inte kört de på väldi länge...


Vad har du för kontakter som börjar på...
L?: Lina, Linn, Linnea, Louvisa.
A?: Alexsandra v, Alexandra A, Alice, Amanda j, Amanda L, Amelie, Annie
B?: Bella, Britta
E?: Ebba, Elias, Elin f, Elin L, Ella, Elsa, Emma r, Emma c, Emma, Estelle

Vem ringde du senast på snabbuppringningsnumret 2?
har inte snabbuppringning. hehe, vet inte hur man gör!

Vad står det i dina påminnelser?
Har inte det heller! :P:P


Det är dö tråkigt att vara sjuk på en Lördag

 Bajs bajs bajs! Jag har feber, hostar och har ont i både magen och huvet. Det är dööööööö tråkigt att vara sjuk på en Lördag. Det är det värsta jag vet, att vara sjuk på en HELG! blä! jag har tagit huvudvärks tablett och nässpray och dubblat min astma medeccin. Men det hjälper inte! Bajs alltså! jag vill inte missa min prao på urban med Amanda och Annie. Fast dom är typ också sjuka. Asså seriöst ala är typ sjuka! Jag har typ ringt till alla babsen och antigen har dem feber, kräksjukan eller förkyld. Hatar vinter vill ha sommar!!!

TS

Aj! mitt huvud dunkar och jag hostar förfullt

Aj! Mitt huvud dunkar och jag hostar förfullt. Jag hade i alla fall skit kul igår, ja menar kan ni fatta att jag har stått ca 4 meter från självaste chris brown. vi hade grymt bra platser stod nästan längst fram. och när han gick av scenen och gick förbi oss höll jag på att dö av allt skrik Jag har både ont i öronen och i halsen nu. Vi skrek som fan igår och nu har vi alla ont i halsen (hihi förutom Ella då:P) Men det var värt det endå! vi hade grymt kul i alla fall! Det är klart man dampa typ på dem som satt bakom oss, men ingen kunde försöra vår kväll!


Fixar oss, hos Ella.



sötnos på tåget


lite käk på donken inan konserten


På hovet. I väntan på chris...


I väntan kan man ju alltid ta lite roliga bilder:)


Hehe väntar fortfarande...


såååååååååå bra asså!


armar i luften!



Det var lite bilder från igår. Decka direkt påsängen när jag kom hem. Jag vaknade 9:20 pågrund av att jag inte kunde andans av allt slem i halsen. yuck! Och planerna ver igentligen idag att kanske åka till stinsen och se kalles spelning, och sen boka tid på bastun och träffa Ella och Frida och ha en manikyr/ pedikyr dag. Och sist på kvällen åka till linnea där hon ska ha filmkväll med några tjejer och killar från vår skola. Får se om jag pallar med det, blev i alla fall ingen bastu med ella för det fanns ingen ledig tid:( och frida e typ sjuk så nu ska jag träffa Ella hemma hon min mamma och vi ska bara mysa och se på film. för jag årkar inget annat!

TS

Fredag men stort F

Heeeeeeeeej! jag känner mig på strålande humör! Kom just hem till mamma och ska snart över till pappa. för att hämta grejerna inför ikväll sen sticker jag med Frida till Ella och fixa oss...i typ 3 timmar. Det börjar klockan 19:30 så. Hehe.

nu behöver jag inte tänka på skolplugg och sånt skit för nu är det helg och sen är det PRAO i 2 veckor! wii! ja har fått bästa platserna, första veckan "urban outfitters" Men Annie och Amanda, andra veckan "blå porten"  med nicco. Hehe.  Sen imorgon ska jag till Linneás "place" där hon har bjudit över lite folk för kolla på film och lite sånt. Ska också bli skit kul. Nu måste jag dra, puss!

TS

Jag vill ha fredag!

Jag är full av förväntan tills imorgon! För då är det chris brown konserten, jag har faktiskt gjort min läxa och pluggat in lite av hans låtar. Kan dom typ utantill nu.... nästan. hehe. men här kommer en av mina favoriter:


Ska förmodligen träffa Frida och Ella och fixa oss och sånt innan vi tar tåget in till hovet runt 7 snaret. försöker blogga innan och självklart kommer det bilder efteråt!
puss, ts

Its pluggich time!

Nu är det dags at plugga! bajs tråkigt jag vet, men det som måste göras måste göras! Kom nyss hem från friskis och svettis med malin. Jag palla typ inte ta i nånting så ja och malin snacka under hela passet. Men nu ska jag go back to mitt pluggande.


här sitter jag i min mjuka soffa och försöker få något gjort!

Mer senare ikväll, TS

Just because i love you!


TS

wazzzzzzzzzzzzzzz úp!


Hej alla bajsungar! wazz up??! Nu sitter jag hos bästis och  flummar lite. har just käkat lite tortelini och slagits lite med tidningar. hihi! Sen ska Malin och jag träna ikväll! ska bli skit skönt jag e döööööööööööööööööö trött! nu måste ja ringa linnéa, puss!

Orkar inte mer...

Hej!
Asså nu har jag typ pluggat tre dagar i rad och det kommer hela tiden nya saker man måste göra, är så jävla less på läxor!!!

Vill ha lov så att man kan skita i betyg och läxor och sånt, GE MIG LOV!
I dag började jag med NO, då var det kemi, fattade ingenting av vad vi gjorde men men...
Sen var det svenska och då skrev vi på deckaren som aldrig kommer bli klar, sen var det massa andra lektioner men har inte tid för att skriva det nu, måste skriva mer på deckaren om den någon gång ska bli klar.
MN

Vilken överskrift passar till det här inlägget..??

Gosh! vad skönt att ha min NO läxa över! har precis gjort klart den. Det handlar om att man skulle måla av nån jävla resonanslåda, och jag fattade absolut NADA! Så jag och amanda försökte klura på alla mått och allt skit men det blav bara fel och ja, vi kom typ inte fram till nånting så ja ringde nicole och nu har jag fått svar på allting! skönt att de är avklarat!

Jag tänkte lägga upp lite bilder från idag men palla inte, linnea och jag drog hem till mig efter skolan och vi hade lite kul på vägen hem hit. hehe. Ja jag kan ju säga att det har inblandat med skor. mer säger jag inte!! hihi typ bara linneis som fattar!

Nu tänkte jag lägga mig tidigt så jag får min dumma bok utläst nån gång. Sen gick det ju ngn lång film på trean, ngn som kollar?

Kyssar, TS

i´ve got news!

Vet ni vad!? jag har glömt att berätta för er att jag ska på chris brown konsert på fredag! Det komme bli AS KUL!! Jag kan inte så många låtar om honom så Britta har hjälpt mig att "plugga" lite låtar om honom ida. Jag kan några men inte alla! Gash vad jag längtar!!

 
Men dom här babsen ska jag gå med

TS

Min första hemkunskap!!

 
Jag i hemkunskapsalen!            Nicco tog bild på sin grupps mat!

Hej! här är lite bilder från mig på hemkunskapen. Det var min första hemkunskap lektion så jag var väldigt taggad! Vi fick åka ända till Mikael skolan bara för det. Men som tur var känner några kompisar från mikael skolan som kunde berätta vilken sal vi kunde till. Vi fick laga scoens, grönskas soppa och fruktsallad. Otroligt lätta saker, men det var ju första gången så.  Det var faktiskt kul att laga mat nu när man hade alla sina kompisar att laga met med!


Dagen var slut vid 3, och jag och britta bestämde oss för att hitta på nåt. vi drog hem till henna och bara snacka, måla naglarna och bara lite allmänt tjejsaker. Senare kände vi för att träna, så jag drog med Britta till Friskis & svettis. Där mötte vi även Malin. Och vi tre tjejer svettades som grisar inne i friskis salen. hehe!

Allt från mig, pusspuss!

Right Know..


Konfirmationsträff!

Hej!
I dag var det den första konfirmationsträffen!, var ganska kul tycker jag men vi var tvungna att vara ute och det var ju så jävla kallt så det var vell inte så kul men men.
Känner många som ska med till Stora strand 2, lite synd bara då har man inte lika många att lära känna eller vad man ska säga Hihi!, juste det var ca 7 killar och 30 tjejer, lite synd..
Var där i tre timmar och då vart det lekar, namnnlekar och massa snack i kyrkan, nu är man tvungen att gå i kyrkan fem gånger innan lägret kommer bli, får se hur det går:S
DAGENS OUTFIT:

See ya later MN

God eftermiddag!

Hej! Idag ska jag över till pappa ska stanna där i 2 veckor, sen klockan 2 ska jag till st: Eriks kyrkan och träffa alla som ska konfermera sig, dom ska väl prata om konfa lägret eller nåt. Kommer bli fett kul! att nästan alla mina kompisar ska på samma konfa- läger som mig.  Vi kommer ha as kul!  Efter "mötet" ska Frida och jag förmodligen träffa Ella, vet inte vad vi ska göra men man har alltid kul när man är med Ella så!


 Mer ikväll, TS



Saturday

Godmorgon alla glada! 

Igår var det SATURDAY, and i loved it! Jag och några tjejer gick på bio och såg bröllops dueller. Den var hyffsat bra, det tråkiga var att ett gång killar förstörde hela filmen. Dom skrek och kasta flaskor runt hela bio salen. Jag och mina kompisar fick typ damp men tillslut kom typ 4 vakter in och körde ut hela gänget. Så vi kunde njuta av vår film i ro!
Här kommer lite bilder från igår:

Sofia på bion!


Alla tjejerna (förtom Fia) väntar på bussen...


Malin, Zandra,Sofia, Veronica och Firda. <33333


på bussen, Malin, jag och verran.


Malin o jag


Fia och Frida

TS

bride wars blev det i kväll

hejsan! Jag gjorde en undersökning om vilken kändis som fyller år på samma dag som mig, Som jag fick reda på genom min goda vän pernillas blogg (Pernillajohanna.blogg.se) hihi och vet ni vet som hade samma födelsedag som jag? JASON MRAZ! Okey inte värsta coolt, men hans låt äger ju! Vill du också veta vem du delar din dag med, gör det här! http://www.mats-andersson.se/fodd/index.asp .

Nu måste jag faktisk säga att jag har pluggat lite:P ja vet värsta pluggis som pluggar på lördag, men jag lovade ju mig sjäv att jag skulle få MVG. Då måste man ju faktisk kämpa lite! Men nu måste jag i alla fall gå och göra ordning mig. Ska se på bio med tjejerna ikväll, vi ska se bride wars! Men snart kommer Malin över hit, vi ska ta bussen tsm till kista. 



Puss på er, o glöm inte imorron är det konfa möte för de som ska dit!
TS

Jag har prövat lös ögon fransar


 

Jag rotade bland mitt smink i min gamla nessecär och kom på att jag inte hade använt dessa ögon fransar jag köpt långt bak i tiden. Och tyckte det var dags att använda det! Vad tycker ni?

From Yesterday

Hade as kul igår, och vi garva som fan! Föresten såg ni blondinella igår?... Bambi på hal is?                                     Nä, nu ska jag hoppa in i duchen. Jag vet faktiskt inte riktigt vad planerna blir för ida?                                            Men jag känner för att shoppa!

Ser ni att jag ha målat till en prick på läppen? Gissa vem som är vem?

Jag råka typ smälla till linnea lr nåt ..? därför vi har cp minerna!

Nicole, Frida & Linnea :)

Haha, uteliggare?

CP tvillingarna, hehe

I LIKE friday

HELLUUUUUUUUU! 
Kom precis hem från stan. Åkte dit med Nicco efter skolan för att fixa vår prou. Vi har fått plats på blå porten, det är typ ingen som vet vad det är men det är en jätte fin café / resturang där dom serverar jätte god mat som ligger jätte nära grönalund. och vi ska få proua där! plus att dom sa att dom bjuder oss på frukost och lunch, dom är skit snälla där!  Men efter de drog vi tillnbaks till innestan där vi även vi ringde Frida som kom in lite senare. vi käka på donken och shoppa lite, men jag och nicole hade no munny så vi fick bara gå där och sukta bland alla kläder. Men det var kul ändå! :) Men nu måste jag gå och fixa fixa lite käk, för senare i kväll kommer Linnea och Nicole. Vi ska se på blondinbella på lets dance, haha. Vi kommer as garva!


Garva skit mkt med min lilla nicoli inne på bikbok!

Nä nu måste ja gå, tjingeling!

XDXD

Hej!
Hittade den här på youtube, asså skit töntig humor men så jävla kul!!XD
Kolla, älskar det i början!


MN

Min tidning är HÄR!

                                          YEY! 
Jag blev så glad när jag såg att min SOLO tidning hade kommit! 

                                           TS

Fergie är gift

Hej!
Såg nyss en artikell om att Fergie har gift sig med den HETA "las vegas" snubben Josh Duhamel!
Riktigt sött par, det första Fergie sa som gift var " jag är gift, bitches", tyckte det var lite kul:D
Sött, sött sött♥
MN

TORSDAG

Hej!
Åhh är så trött nu när jag kommit hem från skolan, har redan varit hemma i ca 3 timmar men är inte piggare för det!
I dag började vi dagen med att ha idrott, vi hade styrka, tycker faktiskt att det var riktigt kul!( var najs att slå på kuddarna!!XD)
Efter det var det bild, fortsatte med min bild men tycker inte att den ser så lyckad ut ännu med får se när den är klar.
Sen var det håltimme och då stack jag Zandra och Frida till kummelby för att äta KEBAB!!, riktigt gott var det, sen var det SO och då håller vi på med religion, är lite intressant för att jag ska ju snart konfimera mig och då blir det massa religions snack!, får se om jag blir klokare av det.
Sen var det kemi och biologi var inte så kul men hann klart med det jag skulle göra på biologin i allafall:D
Nu ska jag kolla vidare på christine!

Älskar christine!
MN

Toves Outfitt



                             TOPP: GINA TRICOT
                             JEANS: GINA TRICOT
                             SOCKOR: H & M

Gillar ni mig som mörkhårig?

 
gillade ni bilden? funderar på att skaffa mörkt hår igen...vad säger ni?

Nu har jag tagit en till runda på medicin och känner mig bättre. Ska över till Zandra och Veronica nu dr massa andra tjejer är! Kan ni fatta att dom har varit i varma Miami och solat o haft skönt medans vi har varit i kalla Sverige frusit våra rövar av. HIHI. men jag är sååååå GLAD att dom är hemma, har saknat dom bajs mycke!!!

bilder senare puss

TS

Förbered er för låååååååååååångt inlägg

Hej läsare! 

Vill först be om ursäkt för en väldigt dålig uppdatering! men jag har en orsak, har varit sjuk HELA tiden. Dö jobbigt var de. Nu känner jag mig i alla fall pigg nog för att skriva. Jag kan berätta hur allt börja (om ni orkar lyssna alltså) hehe. Men jag blev förkyld i måndags och snuva och hostade men jag gick till skolan ändå. stort misstag! Men på tisdagen vaknade jag och var grymt täppt i näsan. Kunde knappt andas så jag stannade hemma. Och framåt dagen blev det mycket dåligare, så mamma fick köra in mig till akuten på lövenströmska sjukhus. Där fick jag någon stark medeccin som skulle öppna mina luftrör. Det blev bättre ett tag tills jag kände mig svimfärdig och hade piss ont i ryggen. Det visade sig bara vara en muskel inflammation och att jag kände mig svimfärdig berodde på medeccinen som tydligen kunde ge en darrningar och hjärtklappning (skit läskigt) Vi lämnade sjukhuset efter några timmar och jag skulle försöka få lite sömn. Jag somnade så småning om men efter mycket flåsande (eftersom det gjorde ont i ryggen varje gång jag andades) idag åkte jag in till doktorn och fick ta blodprover och sånt. Och planerna var att sedan åka till skolan, men var inte riktigt frisk än så fick inte gå för mamma. Men nu har jag käkat massa tabletter, mot allt från nässpray till ipren. Känns som jag är helt nerdrågad:P:P Men jag mår bättre nu förutom att jag har typ inte käkat nånting. 
gah! Jag måste rycka av mitt plåster från mitt blodprov. Blä jag vill inte det är äckligt. Men nu börjar desperate housewifes, ses senare! 



TS


En vanlig dag i skolan :)

Tjosan! Allt bra med alla? idag har det inte hänt så mkt. På morgonen uppvaktade Frida och jag morsan hon fick blommor och hunkräm. Sen blev det skola halv 9 till 3. I skolan hade jag Estet (bild alltså) och projekt. Det dåliga var att jag var SJUK! hela tiden gick jag och snuva och det rann så grymt mkt ur mina ögon. hehe alla trodde typ jag bölade! Men efter skolan Träffade jag Malin, Amelie, Sofia, Linn och Frida. Vi gick till stinsen och käka på donken. Vi shoppa lite och jag köpte klart min pressent till mamma. 
Ikväll måste frida och jag sitta med på mammas tjejmiddag. Nä nu måste jag gå måste göra klart pressenten nu! puss!
slänge lite blider från dagen!
 







TS

Det går ju inte!

Gaah! det går ju fan inte att plugga framför datorn. Alla bloggar uppehåller mig!!!
TS

kolla min lååååååååååånga halsduk

Hitta en bild på Nicoles blogg från skolan. En rast där vi hade lite kul med min halsduk!
Annie, Nicole, jag och Britta

TS

Sollentuna

Hej!
Dagen spenderades i Sollentuna, dit stack jag med Tove, Frida och Amelie!
Var skit najs och kul, hittade faktiskt två tröjor lika men olika färger, på H&M.
Gick till Sollentuna ca klockan 2, var där i några timmar sen stack vi hem till Ammi och snackade!, riktigt kul att snacka av sig när man inte gjort det på ett tag:D
Nu ska jag kolla lite på top modell, är säsong elva najs najs!
MN

Lördag

Godmorgon! Mår alla bra? själv sitter jag och snuvar och hostar för fullt, jag har nog fått förkylnigen som går i min familj.  Jaja..ja kom på att ja glömde berätte om min Lördag:) Den började med att jag vaknade kl 12 och åkte till kista med Frida där vi mötte upp några tjejer från min skola, Linnea, Britta och dalena. VI hade skit roligt! både fikade och shoppade. Och jag köpte ett par jeans. Efter det tog Frida och jag tunnelbanan in till stan där vi mötte mamsen där hon bjöd oss på bio. Australia såg vi och den var grymt bra! Bättre än vad jag trodde den skulle vara. Efter att bion var slut runt 9 draget, tänkte Frida och jag åka hem till Malin. vi stannade förbi en pizzeria och mamma bjöd oss på lite pizza. Vi tog med våra 2 pizzor till malin och alla tre satt och mumsade i oss pizza och kollade på vår LOST box. Lyckad lördag!


Börjar med min outfit!


Linnea, jag och frida delade på en fanta


Sen blev det fika.


Alla tjejerna!


Kvällen avslutades med pizza hos malin!

TS

Lite bilder vi bjussar på!


Malin is colich!


Totto med toalätt-papper rosettö.



Flum foto, 2007


Tove leker liteX)


Malin is posing!


crazy people!


hehe


              Kisses from Girlicius!!


 


ÄLSKAR!!!

Hej!
Har lyssnat sönder den här låten!!!

MN♥

:(

Hej!
Blir ett kort inlägg för om ca tre minuter bärjar let's dance:D
I dag var en riktigt cocoo dag, har inte tid att berätta in i detalj men här kommer en kortis:
Började klockan åtta för att ha SO, gick sådär var ju två timmar så det var ganska trögt!, efter det var det matte( lyckades faktiskt få en del gjort. Sen blev det lunch var hamburgare( riktigt gott), sen var det dags för idrott!, och sen spanska:(
Efter skolan gick jag direkt hem för att sova, sov ca 5 timmar i natt så var ganska trött.
Kom hem sov ca två timmar( men fick damp för att det var alltid någon som kom och väkte mig, så slutade med att jag dampade med alla i familjen och så!
Får se vad som händer i kväll, snackade med Tove tidigare så får se:D

MN♥

Någon som gillar filmen?

Är det någon annan som kollar på "Husse söker matte" eller ngt sånt? Jag börja nyss kolla, den verkar lite geeky men lite rolig faktiskt! hehe nu ska jag hämta min varma koppen och sippa på. 


kyssar, TS

Är det ingen annan som är galen i LOST?

Sitter med laptopen och spanar in lite bloggar samt kollar på tv, jag är bara så grymt trött efter idag! Dagen började med skola som vanligt, och jag hade spanska och idrott. Och på rasten flumma jag nicole ocn annie med annies kamera, hehe. Men största tiden i skolan spenderade att ringa runt till massa företag. Min kompis Nicoli och jag ska proua tsm, ska bli skit kul! bara det att vi inte vet vart vi ska proua....några förslag? Har redan fått prou på Urban outfitters men Amanda och Annie, men det är bara en vecka så andra veckan är ett stort frågetecken.
Degen fortsatte med att jag åkte hem till malin för vi blev så glada att vår LOST-box hade kommit idag (vi tre köpte den tillsammans) Vi som hade väntat så länge på den och i dag kom den!!!! Vi måste ha ett LOST maraton i helgen! Nu har jag bara käkat en ganska äcklig middag. Hehe mamma råka färga soppan typ GRÅ! yuck! Nu har jag i alla fall snackat med min storasyster från irland i en halvtimma, vi snacka om alla möjligt och jag ska få träffa henne om 7 veckor!:) Ska snart se på den där filmen som går på trean med Frida och morsan. Kankse lägger upp bilderna från idag om annie hinner lägga upp dem. så sjingeling så länge!

Många kyssar så länge!

TS

Första skoldagen!

Hej!
I dag var det första skoldagen, burhh så tråkigt och kallt det är nu asså!
Skulle bara vilja stanna hemma hela dagarna och kolla på LOST som nu har kommit efter dagars längtan!, i dag var en ganska jobbig dag efter att ha haft lov i tre veckor, Åhhh längtar tillbaka:(
Ja efter skolan stack jag hem med Frida för att se om boxen kommit och det hade den, så kuuul.
Ringde Tove för att hon också skulle komma över( vi tre köpte boxen tillsamans ), har redan sett fyra avsnitt i rad!Älskar Lost :D
Men måste kolla vidare nu
Ska försöka uppdatera mer nu för att jag har varit lite dålig på den på sista tiden.

Kärlek
MN

onsdag den 7 januari

Hej allihoppa! inte så kul dag ida, Min kära kanin gick tyvär bort idag. Vill inte gå in på detaljer, Men jag har haft honom sen jag var väldigt liten och det gjorde det väldigt svårt. hehe har typ pratat med alla tjejkompisar så nu mår jag bättre!... Men behöver inte deppa ner er om det. Istället kan jag berätta om min dag! Började dagen med skolstart, super kul att träffa alla kompisar annars var det inte så intressant. Projekt intro, bajs tråkigt! Men gick till centrum men tjejerna på lunchen och vi köpte lite smått och gott för att fira skolstarten (äh, NOT!) Hehe. Efter skolans slut drog jag, linnea, nicole och annie hem till mig där dom även fick träffa Frida. Vi bara fika, prata och skratta. Vi tänkte åka pulka eftersom snön inte så länge är kvar men det hann vi inte med inan jag fick reda på den lilla iccedenten. Har bara vandrat runt i mina myskläder nu, så skönt att bara få slappa ibland! Mamma laga till min favvo rätt också. Sushi! Nu sitter Frida och jag och bara myser framförm tv:n och jag sitter och käkar mitt peanut butter direkt ur burken. Tooooooodels!



Har du alldrig käkat det här begår du ett STORT misstag!

TS

R.i.p totten




Stjärnorna äro obevekliga - 
det veta vi alla - 
men jag vill söka lyckan på alla vågor blå 
och under alla gråa stenar. 
Om lyckan aldrig kommer? Vad är ett liv? 
En liten näckros vissnar bort i sanden. 
Och om dess aning sviker? en dyning dör vid stranden 
när sol går ned. 
Vad hade flugan att söka i spindelns nät, 
och vad har sländan gjort av sin enda dag? 
Det gives intet svar än två livlösa vingar 
över ett hopsjunket bröst. 
Svart blir aldrig vitt - 
dock kampens sötma finnes kvar för alla 
och alla dagar komma färska blommor ur helvetet. 
Men det kommer en dag då helvetet är tomt och himlen stänges 
och allt står stilla - 
intet finnes då kvar än en sländas kropp i vecket av ett blad. 
Men ingen vet det mer.


Rest in peace Totten...

låt bilden tala



sleeeeeeeeeepy...

Vaknade för 2 och en halv timma sedan, jajse vad jag är trött! fick nästan ingen sömn i natt eftersom jag hade så svårt att somna igår. Men jag överlever!x) Nu har jag inte så mycket tid att blogga. Det blir  julgrans plundrig med la familjen och några vänner. och sen senare i kväll kanske jag ska träffa linnea, Nu måste jag sabbt in i duchen och gå och frächa upp mig. Men ni får ha det så bra så hörs vi snart. Todels! 

Jag saknar min älskling, Hon har åkt till malacia i 3 veckor! <3


// TS




:(

Hej!
Shiiiiit vad trött jag är, orkar typ ingenting.
Somnade vid fyra och var tvungen att gå upp nu vid ett:(, jaja idag känns det som att jag inte göra någonting, kanske träna men sen bara slappa slappa slappa!
Åhh jag längtar tills LOST boxen kommer, Haha jag och Tove och Frida delade på säsong 2 så blev det 50 kr var(fyyyynd), Hihi!
Men jag tror inte att den kommer i dag det är ju röd dag eller något sånt, jaja i bästa fall kommer den vell i morgon!:D
Ska äta frukost/lunch nu!

Boooring boooring!
MN♥

stor shopping på vinn stormarknad

Hann inte blogga ngt i morse, fick skynda mig som attans för att ducha, klä på, och sminka mig. Men jag kom iväg! Frida och jag stack till stinsen med Malin, där vi lite senare träffade Amelie, som kom rusande från staden. Det var jätte kul att få "catha up" lite med Amelie som jag inte träffat på länge! Sen tog vi bussen till centrum och planera på att hyra barnhemmet, men Ammie och jag vägra. hihi. Så vi drog hem till malin och körde eye-toy, och bara hade allmänt kul!






mina inköp:
Pennskrin: 29 kr på vinn.
(billigt skit) Rouge: hehe, 25 kr på vinn.
Hårband: 2 för 39 på vinn.

Hehe jag vet att allt är från vinn, men den affären äger ju! har inte upptäckt det förut. Dom har allt och det är så billigt!

Kisses, TS

Köpte hem i dag!

Hej!
Det här kom jag hem med i dag!
 
Linne: Gina tricot 99kr
Långt halsband: Ur &penn 39 kr(rea)
Kort halsband: Ur &penn 35 kr
 
Ha det bra MN<3

:D

Lyckades inte komma på någon överskrift så det blev en smilis, happy me!

I dag blev det shopping i Stinsen, favorit köpcenter säger jag bara!!!.

Åkte in ca klockan 2 och var där i ca tre timmar, hittade ett vitt långt linne och lite skolstuffs.

Sen tog vi bussen hem och stack hit och körde eye toy, körde dock inte så länge för att alla tröttnade typ, tog lite roliga pics i stället!

Juste i dag lyckades jag sälja två av alla mina boxar jag lagt ut på blocket, so happyy!

Nu ska jag nog laga ihop en middag!, see ya<3
 
 
  
Söta Ammi är äntligen hemma från Vietnamn!
MN


Eye-toy!!!!

Hejsan! nu sitter jag hemma hos Malin och vi ska köra eye-toy, ska bli skit kul! har inte kört det på jätte länge:) Tidigare idag shoppade vi lite, och jag hittade lite små grejer till moii. Hårprodukter och smink o sånt. Bilder kommer lite senare ikväll! Nä nu måste jag gå till dom andra, se you later.

Kisses!

TS



Jag vill ha sommaren tillbaks!

Brrr...är det någon som fryser? shit vad det är kallt det är! 13, 14 grader ute eller nåt sånt. iskallt! Jag springer runt med mina mys kläder här hemma, och fryser stjärten av mig! Jag får lite ångest när jag tänker på hur snart skolan börjar. om 2 dagar! och jag har inte hunnit med allt jag velat göra heller...
Och snart går väl mamma och lägger sig och då vet jag och Frida inte vad vi ska göra dem senaste timmarna, tjajse vad jobbigt det blir första dagen i skolan, kommer bara få några få timmars sömn. Ja, snart börjar skolan, Jag längtar inte direkt till det. Men jag ser fram i mot att få träffa alla kompisar!  Puss och kram, nu ska jag gå och ta lite glass (hehe kanske inte bäst när man fryser men)

Saknar sommaren!!



TS

Plugg,plugg, mera plugg

Hej!
Läste nyss Toves inlägg och fick lite panik, har inte pluggat på hela lovet och börjar ju snart skolan med betyg och allt!
Måste plugga mer för att kunna höja mina betyg lite, blev inte direkt toppen på pappret vi fick!
Ska försöka plugga lite kemi, spanska och matte(har prov i matte snart och jag kommer typ inte i håg någonting från innan lovet:S)
Hörs senare:D

MN♥

Jag kommer bli en pluggis!

HOLA! Asså omg ja kommer bli en pluggis! hehe, jag har faktiskt bestämt mig att satsa mer på mina betyg näsa termin, har köpt hela paketet nu, både mappar, pennor och en väska. Jag vet att det är skit svårt att få bra betyg på min skola men jag ska få MVG i alla ämnen! (visste ni att det är typ bara en person som har gått ut med max poäng i min skola. en!) Ja ja, Men vi hörs imorron! Det blev aldrig shopping idag så imorron blir det stinsen med några tjejer, vet inte vilka det blir än....

Haha, jag nu!

TS


4 dagar kvar!

Åhhh... nu är det bara fyra dagar kvar i friheten:(, fan vad tråkigt att börja skolan igen!
WTF, jag vaknade i dag klockan 2!!, arrrghhh skulle gått upp klockan ett när klockan ringde men jag somnade om.
Måste börja vända om dygnet nu när skolan börjar, men jag kan fan inte somna innan 4:(
I går blev det inge bloggande(vet faktiskt inte varför), så här är lite vad som hände i går:
Tove och jag hade ställt klockan på tolv, men snozade till klockan 13:25, gick sen upp och åt och skynda oss i väg till Friskis, efter det åkte jag hem och sen var jag bara hemma och såg på tv, och myste, var ensam hemma så det var skönt!
I dag vet jag inte var planerna är men jag tror att jag vill träna snare om jag lyckas dra någon med mig!
I morgon tror jag att det blir shopping för höra vidare mer om det sen:D
Ska dusha nu, see ya
LITE PICS FRÅN NYÅR:
 
 
 
MN

Vad sägs om lugg?


Jag har mixtrat lite med mitt hårX) Har alltid funderat på att klippa lugg...
Vad tycks?

TS

Jag måste vända tillbaks dyngnet....

Halloj alla läsare! bra med er?...Idag körde jag järnet på friskis och svettis men Frida, malin och linnea. Kändes skönt att träna lite, har typ inte gjort det på en månad! Vi alla sakna friskis så nu har vi kört två dagar i rad. Efter träningen ducha vi och stack sen till centrum, och jag bjöd frida och linnea på lite godis. Men sen stack linnea till kina resturangen med sin fam. och frida och jag tog bussen hem. Senare bjöd vi över Amelie och cissi och chillade och kolla på film. Min bästis Ammi kom hem från vietnam efter lämnat oss i 2 veckor!:)

Nu måste jag fixa lite saker sen ska jag försöka komma i säng i någolund tid, Malin och jag vände på dyngdet TOTALT igår:p Måste gå upp tidigt också imorron, då skulle de bli lite shopping, Frida och cissi hade sug för att åka till kista. Fun fun!


Såg ni snön idag föresten?!


Hehe frida och linnea rånade tomten

// TS

Utgång om 30 minuter...

Hello kittys! dålig uppdatering, jag vet! Men igår så tränade ja med mina kompisar, sen gick vi till centrum och köpte lite små grejer. Sen kom malin över vid 10 och hon slaggade här. hihi Malin och jag låg typ uppe hela natten och flumma, vi snackade om allt möjligt, allt från vad som hände när vi var 10 år till vad vi ska göra när vi är 35.

Nu ska vi till friskis och möta  Linnea. Toodels!¨

Kolla min naughty katt!

/TS

Jag är inte trött!

hey there! Nu borde jag förmodligen gå till sängs men jag är inte trött:S men det är väl inte så konstigt tanke på att jag vakna kl 3. Men det kommer bli riktigt tufft när skolan sätter igång. Jag börjar på Onsdag men jag har hörat att massa andra börjar på Torsadag. Orättvist! .hehe.  Imorgon måste jag gå upp bajs tidigt. klockan 12! måste in till banken innan den stänger och fixa mitt kort (som stinsen tog!) sen ska jag köra ett friskis pass med några tjejor lite senare.

Här är lite bilder från nyår, jag hann bara fotta halva kvällen:
    
Hade en liten rolig video också, fattar bara inte hur man lägger upp den!

kisses/ TS

Torsdag

Hej!
I dag vaknade jag Tove, Frida ca klockan tre, asså när man går upp börjar det ju redan skymma, hatar det!
Jaja, gick upp och direkt blev det lunch/middag(går direkt på middagen)!, sen blev det att vi städade och fixade till, det såg förjävligt ut här efter i går( haha FEEEEST), nää men man lyckas stöka ner en del!
Efter det hade vi bestämt att vi skulle åka och friska (träna bort allt skit man ätit), hade äntligen fixat skjuts dit OCH hem men då när vi kommer dit var det stängt!, har inte tränat på evigheter men just då är det stängt!
Efter det drog vi hem till Tove och Frida, där vi också mötte Elin, vi såg Viktoria seckret show och Sweeney Todd!, riktigt creepy, men inte lika bra som jag hoppades den skulle vara!
MN

Dagens dröm...


2009 startar.....NU!!!!

Dags att inta år 2009! Det börjar vi med att vi ska sticka till friskis nu, Måste träna bort allt från i går:P Jag hade i alla fall skit skoj igår men jag är dö trött idag. Frida och jag decka hos Malin och vi somnade inte förens halv 5.
Bild på några av mina favvo tjejer
GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

// tove

2009

Hej!
Äntligen är det 2009, så jävla sköönt.
Nu när det är nyår får man som en nystart och en chans att börja omXD
Har inte tid att lägga in en massa bilder men här kommer en!.

MN♥

RSS 2.0