höhö, så här kul hade vi i skolan idag!


Siri, ebba, emma, nicole, louise, jag, Britta, annie.

ont!

Fuck! vad ont i magen jag fick....:( ska nog ta och sätta mig framför DHW och vila nu...

Ny mobil

Idag så köpte jag en mobil, hehe bara sådär. Köper den av en kompis för 300 spänn! fatta vad billigt!:):):)


påsk pyssel :O

Hej hej! Kom precis hem från britta, hos britta var det chilledill vi slappa, sen träffa jag min Ellabella på bussen. Annars har dagen spenderats med påsk pyssel. Asså fatta hur onödigt det är att gå till skolan när man ska ha påsk pyssel hela dan. haha Det tyckte i alla fall jag, Annie och Nicole så vi gick ner till centrum och käka kebab och lattja lite som skyltdockor. hahaha. fan vad kul det var! nä, nu måsta jag gå, hare bra bitches!

Suris

Gissa hur sur jag blev när jag fick reda på att danslektionen var inställd idag?! fett synd asså, jaja...blir en nästa vecka i alla fall:) puss!

Måndaaaaaaaaaaaa!

Nu myser jag runt i linnet som jag hittade i Stinsen idag med Frida och Nicole, vi gick runt och flummade och hittade på allt möjliga saker. Åt gjorde vi också, vi firade nicoles 15 års dag. hehe vi tänkte ställe oss på BK och sjunga, men tanke på att vi bara var två, skulle vi ha skämt ut oss själva OCH Nicole. haha, och det hade redan räckt med att sjunga i både matsalen och på tåget. hehe. Nu ska jag nog plugga. pussen!

Föresten hemkunskaps provet gick inte så bra, hade visst pluggat på fel saker:(

Nicole 15 år!:)



Idag fyller nicole byxmyndig:P Hon är nu mera inte en fjortis längre..hehe nä skoja ba. Men jag älskar henne bajs mycket, och har haft så otroligt kul tsm med henne. Älskar dig mest gmn, hoppas nu fick en bra födelsedag!

Godnatt

Skit! klockan är 10 i tolv och jag är inte trött. Egentligen hade den varit tio i elva. Jag hatar att man ställer om klockorna! aja får väl försöka sova ändå. Godnatt!

....

Så nu har jag pluggat klart hemkunskapen, det är om kolhydrater och sånt skit. Har provet i mikael skolan på eftermiddan. Sen drar jag iväg och shoppar för att fira min lilla nicole som fyller 15 år!:):):) Nu ska jag nog sova och läsa igenom hemkunskapen en sista gång. Hörs imorron. slängkyss!

Före och efter Earth hour


söndag

Hejsan, nu är jag hemma från Zandra och Veronica.  Vad roligt vi hade igår, skrattades mycket, haha.

Föresten släckta ni ner på Earth Hour? Vi släkte ner alla lampr, TV och datorer. Allt vi hade var några ljus som vi alla satt i hoppkurade runt, och körde ett spel om hur bra man känner varandra. Var riktigt mysigt! Resten av kvällen var också kulX)X) och vi somna runt tre.  Men nu måste jag plugga, har hemkunskaps prov imorron. Pussohej!

Sleep over

Nu har jag packat klart min väska, ikväll blir det sleep over med Frida, Malin, Zandra och Veronica! wii! Så det det här blir det sista för mig ikväll, hörs imorron puss!

Inköpen:

Nu har Ella precis gått, vi gick hem till mig och gjorde våra armband som vi köpte från Pearlchain. Så här blev resultatet:

Fondation: 99 kicks, Masscara: 69 H&M, Armband: ca 80 Pearlchain, Hårband: 69, Gina T

Pumps: Deichman 229

Lördag <3

God morgon! Vaknade faktiskt runt 10 idag, ville inte sova bort hela dan efter som jag ville åka och shoppa! men nu har mina sömntutor vaknat också så nu sticker Frida, jag och malin till stinsen, sen kommer Zandra också. pusspuss!

Föresten vad tycker ni om nya headern jag slängde ihop på några minuter?


Jävla fucking väder!

Asså vilket väder! Jag är typ helt dyngblöt, kolla jag skulle gå över från mamma till pappa och precis då börjar det snöa som fan, plus att jag bärde på min OCH Fridas packning! Som tur var fick jag sällis av Malin som gjorde det hela bättre, men ändå! asså jag trodde vi var på väg mot sommar tider, men tydligen inte! haha, var fett pisst när jag kom hem.

Men nu ska snart tjejerna komma över, vet inte riktigt alla som kommer. Men några kommer i alla fall! Föresten ska nån vara så nördig som jag och se let´s dance finalen? Hehe, fett spännande tycker jag! Men måste gå nu, pusspuss!


HEEEEEEEEEELG!

Hellluuuu alla läsare! Nu är jag hemma från skolan, lång dag, känner mig fett trött! Hade först matte där vi såg på film sen hade jag ett till matte pass. BLÄ! men Nu ska jag i alla fall ta bussen till sollentuna och möta upp Frida, Malin och Zandra, sen ska jag övet till pappa ikväll. Vi hörs senare!

här kommer toves dubbelgångare

tänkte lägga in ett smyg inlägg på toves blogg, hihi.kommer fortfarande ihåg koden so whay not? idag har jag lagat middag, det blev pommesfrites med korv, friddans special. det var gööööt sen kollade jag på programet stockolm arlanda. Det var inte kul! jag vill inte jobba på en flygplats när jag blir stor, det är för rörigt. Vi gjorde ett test i skolan idag om vilken linje man ville gå. Jag har ingen aning om vad jag vill jobba som men media linjen blev det på testet för mig. seen har jag  gjort lite smoothie, men den var inte så god så tror att jag ska gå ner och ta lite vaniljglass istället.


fixa och trixa lite med håret. Skulle jag passa i lugg?<33

Torsdagen

Tjenis! Nu är jag hemma från Stinsen. Planerade på att köpa massa grejer, men allt det blev var en pomfritt från BK. haha. Nyttiga jag! Men nu kommer snart Zandra över hit:):):) Sen måste jag plugga som fan, har matte diagnos imorron. Men nu ska Friddan och jag fixa oss lite käk. jepp, this is my thursday! PUSSEN!

Grattis!


Juste, glöm inte bort att säga grattis till Stina och Amanda som fyller år idag! puss på er tjejer! <3

Shoppa!

Aloha! Just nu sitter jag hemma, och käkar en macka. hehe. Snart ska Frida och jag iväg till stinsen. Vi fick värsta shopping suget, bara känner att vi måste shoppa! Men vi hörs ikväll, puss!

Worke out, worke out, never sleep!

Hej bloggen! Nu ska jag snart i väg till Träning, Men Malin, Frida och Linnea. Har just faktiskt pluggat lite! Idag hade jag Svenska prov på för middagen. Sen på lunchen gick jag ner till centrum till mina små kottar från HLD, som satt och käka på kebaben. Dom hade värsta långa hål timmen, jag drog med mig Annie och Dalena också. Haha hela deras skola var typ i centrum, hihi. Det var skit kul! Nä, nu ska jag sticka. Pusslimussli!

Ramla av stolen!

Haha sitter och kollar in Fridas, brittas, nicoles, malins och mina knäppa videor, haha här är en när min lilla nicco ramlar av stolen! hehe, hur fan lyckas man? X)

konstig dans träning

Hej och hå! Hemma från träningen och har lyckats få i mig lite nudel soppa. Det var fett anurlunda dans träning idag. Asså min dans lälares ben gick ur led! så hela gruppen blev fett rädd och allt. Sen fick hon åka hem efter sådär tio min för det gjorde så ont. Så vi fick helt enkelt dansa utan nån tränare idag. Hehe konstigt, konstigt..Men det gick bra ändå! Innan träningen drog Nicole, jag, Britta hem till mig. Sen ko Malin efter ett tag och vi gjorde MASSA konstiga videos. hehe. Men nu ska jag fortsätta kolla på DHW. pussen

Video inlägg


Idrottsprov!

Nu sitter jag och pluggar och mumsar på lite choklad, gött men jag fattar NADA! Just nu pluggar jag matte, vilket är helt cp fattar ingenting. Men sen måste jag plugga idrott. För jag har idrotts prov imorron! Det är om kolhydrater och proteiner och sånt skit. Blä! Nä tillbaks till plugget, pusspuss.

Wearing right now.


Konfa träff

Nu är jag hemma från konfan, den var väl rätt kul. Vi fick käka körv! hehe. Men efter det var slut stack vi många tjejer till ICA och köpte godiiiiiiiiiiiiis! Jag sitter och mumsar på mitt nu! hehe puss puss!

Natti natti!

Fuck! kom just på att jag har konfa träff imorron, vilket betyder att jag måste gå upp tidigt. Den börjar elva. Men blir kul att träffa alla kompisar!:) Bäst att sova nu, Natti natti!

Lördagen

Tjooohoo! Dagen började med att frida och jag drog till Ella. V gick till hennes bastu och sola, ducha och snacka. Tyvär så kom några små killar och mucka och kasta massa snö på oss, och typ ryckte i handtagen och allt. Så töntiga! Men vi gav igen, haha der var kul! Det gick föresten bra att sola solarim, jag dog inte! hehe. Fast frida och ella fick sitta utanför och hålla min hand hela tiden. haha. Men efter fräshat upp oss blev vi väldigt hungriga och bestämde oss för att gå till Pizza house och käka kebab. Sen stack vi vidare till ICA ich köpte likte godis och...host host...ägg! haha. Behövde dom till senareX) sen stack vi hem, kolla faktiskt på Robinson. Sen gick vi runt i Tegelhagen lite med våra...ägg. haha. Vi satt och snacka lite, och sen träffa vi några killar som ville ha vårt nummer, men de fick dom inte! hehe..för gamla. Nu sitter Frida och Ella och degar framför American pie, ska nog gå till dem nu. Pusspuss!


Ränderna från solariet, stor skillnad även fast jag bara sola i 30 min.


På pizza house.


Mig och Ella, Tegelhagen.


Bestuuuuuuuuuuuuuuus!

Solarium


Jag hitte mitt gamla löshår, sen 5 år tillbaks. Vad tycks?

Godmorgon! Vaknade kl ca 11 idag, och nu jag har käkat frulle och snart ska Frida och jag iväg till Ella och sola solarium. Det blir första gången i mitt liv jag solar, vi ska sola i ellea basu, där kostar det bara 10 kr för en timma. Jag har velat sola jätte länge och nu ska jag äntligen göra det! Jag har dock fobi för små utrymmen, så får väl se hur det går...
Så snart får bikkinin åka på (första gången i år det med) hehe. Bloggar mer sen, puss!



Ny tröja



Frida och jag shoppa lite i Sture gallerian efter besökt argenturen, jag hitta en efterlängtad Fred perry tröja.

stockholmsgruppen

Hello sunshines! Nu är jag hemma från stan. Åkte in efter skolan med Frida, vi tog först pendeln sen tunnelbanan förens vi kom fram till sthlms gruppen, som ligger på Östermalm. haha snobb stället! När vi kom dit, var dem väldigt trevliga och det var ett "photo booth" uppställt men kamera, ljus och sceen ställ. När dom klicka bild efter bild kändes så otroligt kul! Att stå framför Kameran och bara känna sig som en superstjärna! haha, hoppas jag får göra det igen!


Dom la upp bilderna redan idag, med man kan inte kopiera. Här är en av bilderna dem tog av mig!



Wish me luck to morrow!

Nu ska jag plugga klart det sista och sen ska Frida och jag fixa outfitten tills imorron. Det blev ingen plåtning i onsdags så vi ska till Stockholms gruppen imorron och ta nya bilder till hemsidan. Frida och jag ska försöka se så lika ut smo möjligt, samma kläder, samma går. hehe. Och vår kompis Britta följer med oss imorron. Vi åker in direkt till stan efter skolan, way! Nej, plugg var det...

Torsdag

Hej alla glada! Torsdagen har spenderats med först lite skola, där brandalarmet föresten gick 2 gånger (falskt asså) tjugo tusen rakt ner i backen! Fett iriterande! Sen efter skolan drog jag hem till Britta och fika hemma hos henne. Men lite senare var vi tvungna att gå tillbaks till skolan eftersom att britta skulle ha utvecklingssamtal, och jag vänta på henne för att vi skulle dra till Stinesn efter det. Efter ett tag kom Frida till skolan och jag visa henne den och hon träffa lite folk, och dem sa att vi var skit lika, hehe. Sen årka vi inte vänta mer på britta så vi gick (lyssna: GICK!) till stinsen, hehe. Men sen kom britta efter en halvtimma så där, och vi shoppa och käka på BK och hade skit kul! pusspuss!


Bild från stinsen. Funderar värkligen på att köpa chionos...


PS: Mitt matte prov gick jätte bra! vill inte skryta men läraren sa att jag fick bästa poängen av alla i min klass. wii!

The sun is shining...



Vårkänsla, right?


Vårig bild på mig, Nicole och Annie efter skolan <33
Helluuuuu! Nu är jag hema från skolan, där var det chill, kolla på Marie Antionette fast Annie och jag skippa det. Bajs tråkig film asså! Sen hade jag SO, var väl helt okey. Slutade kl 3 och nu tänkte jag plugga lite innan jag sticker till Friskis med malin, Frida och Linneá. Föresten har ni kollat in vädret? solen skiner som om det vore vår. känner mig på topp humör just nu! pusspuss.

Helt sjukt!

Hehe måste bara berätta en rolig sak. Asså det här hände Frida (min tvilling syrra). Det började att hon var på Kicks i sollentuna c och köpte lite små saker. Och precis när hon skulle gå ur affären sprang en expedit ut till henne. Hon fråga om Frida kunde följa efter några killar som just hade snattat där ifrån, så att expiditen hade tid att hämta vakterna. Frida gjorde som hon sade, och hon följde efter dom (nästan ända vägen till Malmvägen) till slut kom vakterna och Frida pekade vart dom stod (där dom föresten stod och pissade, hehe yuck!) och som belöning fick hon gå till baks till kicks och så fick hon massa skönhetsprodukter från kicks HELT GRATIS! Asså snacka om att jag hade villja varit där just då! hehe HELT SJUKT!

Nu är jag hemma från dansen, roligt var det! Fick jobba med våra solon och träna på koregrafin. Tog bussen hem med Frida, Malin och Britta. Och nu ska jag gå och ducha, puss!


Tisdag

Hej bajskorvar! Nu har jag och Britta gjort klart våra choklad bollar. hehe. asså det har typ blivit en traditoin att gå hem till mig efter skolan och laga choklad bollar inan dansen. haha! Men Idag hade vi fäktning på idrotten. haha såg ut som ett miffo, men det var ganska kul! vi fick sluta tidigare och britta och jag stack hem till mig sen kom Malin efter ett tag. Och snart kommer Frida, efter hon har klippt färdig sig:P Så vi ska träna lite på vår dans, efter som vi fyra har dans träning ikväll. Wii! Bilder från idag:

Lite ego foton inne på toaletten. Mig och nicco. 

Ja, så här såg vi ut! var tvungen att ha på oss fula dräkter. haha ser ut som jätte bebisar!

Jag och Alle-balle. hehe.


Nu ska jag gå och vara lite social, puss på er!

Medel pass

Medel passet gick bra, och vi tog i allt vad vi kunde. Men Linnea, malin och jag gick lite tidigare och gick till centrum och dega lite, köpte godis och bara pratade. Hade skit kul faktiskt, vi höll på att garva ihjäl oss! X) Nu väntar duchen på mig, puss! 
 
Slut efter träningen!

Måndag

Hejsan!, Nu är jag nästan klar med min header till min nya blogg, jag orkar inte ha kvar girlicius, både för att Frida och malin har slutat men också för att ingen kan stava till det. hehe. så jag byter! Men bloggnamnet får ni inte reda på än...

Idag hade jag iallafall HK vid mikael skolan, vi lagade piroger! Och läraren sa att om vi (det vill säga jag) inte hade bränt dem så mycket X)X) så hade vi vunnit tävlingen. hehe. Shame on me! Men vi träffade Julia och Rebecca där också, (dom har gått i min skola) mycket kul! Men nu ska jag ta och dra min stora röv till friskis och svettis, där jag möter Malin och Linnea. Puss!

Ny vecka, nya chanser!

Hej! nu tänkte jag hoppa i säng, nu var hela helgen över och jag måste vänta en vecka inan nästa kommer. blä! Men vi får se vad den här veckan bjuder påX) Men imorron har jag bara projekt och hemkunskap:) skit chill och ganska roligt faktiskt! sen vet jag inte vad jag gör mäste väl plugga antar jag...Men nu måste jag sova! synd bara att jag inte är trött...aja pussar!

Den vinnande låten (enligt mig)


Den här låten blir bara bättre och bättre ju mer man lyssnar den...

JAg älskar stockholm!

Hey everybody! Såg ni melodifestivalen igår?! asså shit, jag och mina melodifestival nördar satt bänkade framför tv:n igår. haha. Ni har ingen anning hur mycket vi skrek när den där jävla "la voix" vann! Jag fattar bara inte hur den kunde vinna....
Dagen har iallafall spenderats hos min farmor, farsan tvinga upp mig ända till Uppsala! Men det var okey, kul att träffa farmor. Hon lagade världens godaste lunch, asså jag höll på att spricka efter det. haha. Men nu är jag i alla fall hemma, och tänkte sätta igång och plugga snart.
Asså det är fett konstigt, ävan fast jag bara har varit borta från stockholm några timmar och bara ett par mil bort kändes det som jag har missat fett mycket. Asså typ vad alla gör, vad som händer och sånt. Känner mig lixom...otillgänglig. Eller nåt sånt, Haha. jävla storstads tjej! Men jag älskar stockholm and that´s it! X) Nu är det plugg, pusspuss!


Yuck!


Inköpen idag




Gul topp: Bikbok 199,-
Grön topp: Gina Tricot 129,-

Melodifastival kväll!

Tjohoooo! Nu sitter jag hemma och bloggar lite, kom hem från stinsen för ett tag sen. Var där men Annie och linnea. Jag köpte 2 toppar (visar sen). Synd bara att stinsen stänger så tidigt, för vi satt typ och prata bort tiden med fika på wayn´s coffe. hehe. Men det var skit mysigt! Men vi hann kika in i några affärer. Sen träffa vi mattias och hans kompis. Åkte hem vid 6. Och nu har jag ringt runt till alla tjejer och dom kommer hem till mig på melodifestival kväll. Det är ju faktiskt final! hehe. Det blir Jag, Frida, Amelie, Zandra, Veronica och Malin. Wii! Kanske tar lite bilder under kvällen...får se. Puss på skinkan!

 
Mina sötnosar på Wayne´s!

Lördag

go´eftermidda! Jag kunde faktiskt somna igår för dom som inte visste det! och Jason kom alldrig och döda mig:) haha. Barnsliga jag! Idag ska jag ialla fall träffa min kompis Annie. Jag och min anniepannie ska åka till stinsen och shoppa! wii! hörs ikväll, puss!


Bio

Hej! kom hem från bion för ett litet tag sen. Asså gud vad rädda vi var när vi satt i biosalongen och kolla på "Fredag den trettonde". Det var jag, Malin, Zandra och veronica:) haha fan var spända vi var innan bion, det var inte säkert att dem skulle släppa in mig och malin (har inte fyllt 15 än) Men vi kom in ändå till slut! Den var bra, men SÄMSTA slutet! hehe. Och nu har syrran däckat på soffan så nu har jag ingen att dela säng med. Ofta jag vågar sova ensam efter det där! haha. NÄ, time to fase your fear! puss.


Ush, den här killen vill jag inte ska komma och spöka när jag sover...

Friday the 13th!!



Hej! förlåt för en bajs uppdatering. Ska säga, att jag inte skriver så mycket har värkligen inte höjt min statestik. Bad towie! hur som helst igår var en matte dag. Jag och några kompisar stanna kvar efter skolan och fika och plugga matte. Lämna inte skolan förens typ halv sex och dom andra stannade kvar lite längre.

Idag hade jag matte prov, och jag tror faktisk fredag den trettonde inte är en otursdag! Matte provet gick bra och kändes som jag klara det.
Men efter skolan åkte jag, Nicole, Elin, Louise och britta tills stinsen. Jag köpte några hårsaker, och happy meal på BK. haha. Mysigt hade vi, och vi träffa typ hela skolan där. Asså jag lovar alla åker typ dit efter skolan! hehe. Sen efter lite shopping tog jag bussen till malin och stanna hos henne och snacka ett tag. också mys! nu är jag hemma hos min mamma och ska snart över till pappa. Sen ikäll ska jag se fredad den trettonde med några tjejkompisar! skriver mer sen, puss!

*Damp inlägg*

Hej bloggen! nu skriver jag direkt från hjärtat...:P hehe. Nä men faktiskt, den här dagen har rent ut sagt SUGIT!!! har typ varit grinig hela dagen, fick bara 6 timmars sömn i natt så kan bero på det. Men toppen över i:et så har jag matte prov imorron (PÅ FREDAG DEN 13).  Seriöst asså jag tror gud har nåt i mot mig i dag! Jag missar mina bussar, kommer sent och alldeles nyss spillde jag mjölk över hela mig. Plus att jag fattar typ ingenting på matten, asså jag känner mig som världens dummaste.  fuck! aja...life will go on. så nu ska jag fortsätta att känna mig dum och plugga matte!


(Förlåt för mitt damp inlägg, det är mattens fel!) X)

Godnatt!

Godnatt alla blogg läsare, nu hoppar jag i säng!

plugg...

hej älsklingar! min dag började att jag och frida tog bussen tsm (för första gången i mitt liv)hehe där träffa vi natta också. sen rulla dagen på och bla bla bla...gick ner till sams kebab och käka (med typ halva skolan, haha) det var laxpudding! yuck! sen efter skolan åkte jag hem, haha hände det roligaste saken på bussen! Asså Ebba och jag typ garva ihjäl oss när louise försökte gå av bussen...när dörrarna inte öppnades. haha. typ bara dem som förstå. Sen plugga jag och bla bla bla...stack till friskis med frida och malin, och vi blev så hävla pisst när vi kom dit för det fanns inga platser kvar på medel passet så vi fick vänta en timma på danspasset!! Men vi höll oss själva underhållande, SKULLE plugga *host host*. hehe men vi kom in på passet så småning om och det var lite konstig dans och bla bla bla...

Nu har just käkat sushi med friddan och ska plugga nu. HA EN BRA DAG!

Onsdag

Hej bloggen, hinenr inte blogga för nu ska jag till friskis, hörs ikväll, puss!

Dans Träning.

Ingen uppdatering idag nä, direkt efter skolan stack min britta och jag hem till mig. Och haha vi baka defaktiskt! Båda var så otroligt sugen på chocklad bollar så vi gjorde ett stort lass med det. Kanske inte så smart innan man ska på dans några timmar senare. hehe. Men det gick bra ändå, vi hade kul som vanligt och Frida och jag höll på att GARVA ihjäl oss när vi satt i bilen Britta härmade nalle puh! haha asså frida och jag höll seriöst på att pissa på oss! Men på dansen skulle vi komma på egna solon. Jag är klar med mitt!:)

Men annars har jag fått lite plugg gjort idag, har matte prov på FREDAG!! gah!


Våra konstiga men goda chocklad bollar!


En vanlig dag i skolan...

...Med tuggummi! hehe britta och jag gick runt och blåste bubblor typ hela dagen, haha!


Mina söta kompisar lekte med min kamera och tog alla möjlga knasiga foton. hehe.  men det här är alt som ni får se...
nä men en väldigt roliga dag i skolan faktiskt:) nu ska jag såva, pussohej!


sov sött folket!

Imorron har jag bara spanska och EA, skit chill dag! :) Men senare på kvällen har jag dans och Britta kommer hem till mig innan innan vi drar iväg till dansen tror jag.
Men nu tror jag jag ska hoppa i säng, har inte fått så mkt sömn dom senatse dagarna....

Hallon smoothis

Frida och jag gjorde just oss själva några supergoda smoothis!

Vi använde:
*3 dl hallon
* 1 dl mjölk
* 2 dl youhgurt
*1/2 dl cider
*2 st isbitar
*en tsk vanilj socker


Måndags mys

Hej allihoppa! Hoppas allt är bra med er? Idag har jag spenderat min dag med mina tjejkompisar Malin, Zandra, Veronica, Amelie och frida:p Alltid lika kul med dom:) haha måste bara visa dessa söta bilder på när veronica jag och Ammie höll på att dö av trötthet när vi låg och kolla på TV! visst ser det mysigt ut?







nä nu kom frida hem med våran pizza! SE YA!

Stockholmsgruppen.com

Yay! idag fick jag reda på att stockholmsgruppen ville uppdatera mina personliga uppgifter på hemsidan. Så på onsdag ska jag dit och plåta nya bilder! :) puss!

Vardags lyx


Varför inte piffa upp den tråkiga vardagen med lite fina nagelsmycken?, Vad tycks?



Jag och bästis Ella bestämde oss för att göra våra naglar lite extra fina, så vi var ute i lördags och hitta dessa söta clipons. Du kan köpa dem för 50 kr på kicks!

tråkig träning...

okey, träningen var inte så kul. Det SKULLE vara ett medel pass men vi tyckte inte det var ansträngade alls. Först var det typ uppvärmning i en halv timma sen när man väl satte igång så fick man köra nån irlensk dans, och a jag vet inte vad!...Nä inget för mig i alla fall. Men skoj hade vi ändåX)X) VI var jag, Malin, Zandra, Veronica, Ella och kajsa! X) men ingen palla stanna kvar den sista kvarten så vi gick. Sen fick jag, Ella och Kajsa skjus hem av Ellas farsa. Men nu ska jag nog fortsätta lite med min nya header och sen plugga. Adios!

worke out!

Hallå hallå! Söndag var det ida ja, tråkigt att helgen är slut. Men det var underhållande medans den varade. Nu har jag pluggat lite ekvationer och känner mig ganska redo faktiskt inför provet. Men nu ska jag träna, det skulle vara nån inga-lis. vet inte hur kul hennes pass är, aldrig gått på det :S Men det  får ni läsa om när jag kommer hem. nu ska jag och svettas med mina kompisar! Ciao!


Löööööööööööööööööördag!

Hejsan bloggen! igår hade jag skit kul Ella slaggade hos mig och Frida och vi låg uppe och snacka typ hela natten, hehe. VI vakna i morse runt halv ett och stack till stinsen där vi träffa Zandra, veronica och Malin. Skit trevligt! hitta tyvär inget:( men kul ändå! Sen stack friddan och jag hem, käka hummer. mums! nu ska jag till Z & V men Malin, puss!

Sushiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

ja, sushin blev ju lyckad trots allt! :) lite överkokt vattningt ris, men whata hell. Gott ändå! Resultat:


Made by Ella, Firda och moi! X)

sushi kväll med syrrorna<33

Hallå bloggen! nu sitter jag hemma hos mig, och min syrra (Ella) sitter i mitt rum och rotar för fullt i min smink väska, haha, min älskling såååååååå söt! hehe, ikväll ska vi göra sushi, Frida, jag och Ella. Vi kommer ha så mysigt! hemma gjord sushi, stor påse peppar chips och tv framför oss med lets dance på rutan:) sen vet jag inte vad vi hittar på, får se. Nu ska jag till OK men båda min syrror!, puss



Juste! föresten idag efter skolan gick jag och ett gäng kompisar ner till Nordea (haha, fråga mig inte varför:P) och fråga om massa nyckelringar och spargris. Haha dom föreställde grisar, skiiit söta! hehe höll på att garva ihjäl mig när vi gick fram till kassan och fråga om "Grisar"!

Hatar skilda föräldrar.

fuckfuckfuckfuck! jävla röv korv skit asså! skulle plugga men glömde böckerna hos mamma! Nu kommer jag DEFENETIFT inte klara matte provet...:(


Friskis- im back!

Hej! nu sitter jag och pluggar med Frida. Jag har matte prov nästa Fredag. Jag kommer såååååååå fejla!! Men nu ska jag snart på Friskis och svettis med Malin. Har verkligen inte varit där på jätte länge. Dels för att jag har tappat suget men också för jag verkligen inte finner tid åt det. Men nu ska jag försöka träna lite mer under en period och sen se om jag fortsätter eller inte. Men idag ska jag i alla fall köra skit hårt! Senare idag ska jag över till pappa. puss på er! 

Vill byta blogg namn

Är trött på mitt blogg namn vill byta blogg, vad är bäst?
LittleMissTowie.blogg.se
Eller
MissTowie.blogg.se
eller
MissesTowie.blogg.se

Ashlees nya barn!

Hehe, läste runt lite bloggar och fick reda på att Ashlee har fått en liten nyfödd son, men sin pojkvän Pete. Vet ni var dom döpte han till? håll i er nu! Bronx moewgli Wentz. 
Vad tycker ni om deras namn val? Jag tyckter bara det var lite kul. Vem döper sitt barn till det! haha, nä nu ska jag gå och käka lite mellis med Frida och Malin. sen har vi dans i kväll! yay! pusspuss! 


Tisdag morgon

Godmorgon! ställde klockan på 10.00 idag, skolan börjar ju i morron. Fy och bajs! så jäkla skönt att vara ledig. Men idag ska jag träffa linnea, hon ska komma hit snart sen ska vi drassa till Silverdal skolan och hälsa på alla kompisar:) Nu ska jag fixa mig, puss!

Ovanligt rolig måndag :)

Hejsan svejsan! langar upp lite bilder från idag:


Efter kista drog nicco och jag hem till mig, där frida och ella redan var. Dom hjälpte oss att "fixa" i ordnig oss.


Frida och Ella busar!


Min bästa Ella! :):):)


Klara! hehe typ tvillingar?


Linnea<33


Haha! Alle och nicoles flummiga dans!


Söta stina ler som vanligt X)


Birthday cake!


<33


Linnea, Amanda och alexandra<3


Jag och min Linneis!

Så! nu tror jag ja ska dra mig till sängen och sova. Fast jag är inte trött! ähh jag tar med mig det nyaste nummret av cosmopolitan! puss på er!

måndag = ledig!!

Helluuuuuu! sitter i soffan och kollar på tv. Ledig idag och imorron! haha suckers! Men idag ska jag först träffa Nicole i kista och köpa pressent, sen ska vi till Fridas och Laurens fest på kvällen. Nu ska jag gå och ta en varma koppen, Ha en bra måndag!


Måndagsens outfit kanske?

Våren is in the air

Åå jag känner riktigt hur vårit det känns i luften! det känns verkligen som det håller på att bli vår, vilket betyder snart sommar! Wii! Jag länktar till sommaren. Då tar jag och familjen flyget i 10 timmar till USA! ska träffa massa släkt och sånt. Nä nu får jag sluta drömma, ska ut i det fina vädret och möta upp Malin på OK, Vi ska fetta oss lite! hehe, pusshej!

Hemma i sverige!

Äntligen hemma! Var tvungen att gå upp 4:30 i morse, så jag är ganska trött. Men nu vill ni säker höra om Irland, Jag och familjen hyrde bil ock åkte igenom typ hela Irland känns det som. Vi var i wexford (där vi föresten fick träffa jennys familj, jätte söta barn), waterford, dublin, limerick, tipperary, doolin, killkenny och enis courtny. Men jag årkar inte skriva så mycket så bilderna får tala i stället:


På flyget. Trötta, osminkade Tove!


Försökte fånga en bild när planet arrivvade till Irland! suddig dock.


FRAMME! Jaa, irland var så grön som jag trodde!


Shopping blev det ju så klart, i den första staden vi arrivvade. Wexford!


På en resturang:P


Min kära syrra!


Hehe, palmer i Irland ja!


på stan


Ett av hotellen vi stannade på.


På kanten av ett stup X)X)


Fss..


Förberedelser inför gå ner till puben.

Såpp, det var min resa i Irland! men det känns som jag har missat massa i sverige. plus att min mobil har vart avstängs i ett dygn, hehe öppna den nyss med 10 nya sms! :) Men ni får gossipa lite till mig!;)

RSS 2.0