Första dagen på Blå porten

Hejsan! Prao var det idag! jätte kul var det, jag praoa på ett cafe/ resturang (ligger jätte nära grönalund) förta timarna hände det inte så mycket, skärde grönsaker, hacka lök och käka frukost med nicole (dom bjöd så vi åt värsta fanta och allt). Sen framåt lunch strömmade in med folk så jag och nicco fick vara på hugget! 
Och så snälla som dem var bjöd dom på lunch, så vi fick ta mat vi ville och det blev en lunch för typ 200 hundra spånn. Hehe men man tar ju så klart det dyraste. Till efterrätt fick vi ta vad ville från buffén så jag tog hallon paj, vanilj hjärta, vanilj kaka, varm choklad med grädde och en sprite. jepp min lunch!

Efter vi slutade kl 4 drog vi till donken, ja menar vi hade ju ändå 30 kr från skolan klart man ska spendera dem! Så vi fettade oss lite där med pommes och läsk. (Där det föresten var en jätte otrevlig tjej som gnugga sin röv på nicole. hehe cp!) 

Precis slutat, på väg till bussen.

Sen efter praoen hoppa vi båda av vid solletuna jag gick in till banken me syrra och mamma och fixa mitt cp bankkort, sen tänkte Frida och jag introdusera vår "pay- check" från telenor jobbet och det gjorde vi med shopping i stinsen. Jag blev riktigt shopping galen, visar vad jag köpt:


Trosor: Kapahl tag tre betaa för 2


skönhtsproukter, foundition 110 kr


Bh: H&M 129 kr


Tunika: Gina t 199 kr

gotta go! / TSKommentarer
Postat av: madde

tunikan var asfin :)

2009-02-02 @ 21:50:17
URL: http://madduh.blogg.se/
Postat av: PORNIE

fin tunika :)

2009-02-02 @ 21:55:39
URL: http://knowles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0